Saturday, April 22, 2017

Τίρανα, ο φόβος από την Χειμάρρα και Νοτια, συνεχίζεται!


Το σύνθημα που έχει συγκλονίσει τα Τίρανα, "Οι Χειμάρρiοτεσ ως Χριστιανοί, δεν θα επιτρέψουν ολιγάρχες και την αλβανική μαφία, για να κατακτήσει το έδαφος τους" 

Η Αλβανία βρίσκεται σε πολιτική κρίση, αλλά έχει αυξηθεί σε εικονική τρόπο, ο προϋπολογισμός του στρατού και της ασφάλειας.

«Μουσουλμανική Αλβανική πατριώτες» για χάρη του έθνους, χρησιμοποιώντας τις επενδύσεις ολιγάρχες και της μαφίας, να αρπάξουναι έδαφος και τα περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων της Χειμάρρας. Με αυτόν τον λόγο, το Κοινοβούλιο και η κυβέρνηση της Αλβανίας, έχουν αλλάξει μια σειρά νόμων που είναι σε αντίθεση με τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα ,,, ενώ η δυτική συμμαχία, ανέχεται.

Image may contain: one or more people and text

Πριν από τρία χρόνια, στην επιτροπή ασφάλειας στο αλβανικό κοινοβούλιο, ο επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας της Αλβανίας, αναφέρει ότι: Στην Χιμάρα, γίνονται προσπάθειες από την διασπορά της, σε ανεξάρτητους αποσυνδεθεί από την Αλβανία.

Δήλωση του Αρχηγού της Αλβανικής ασφαλείας, έγινε στο Κοινοβούλιο, όταν Κριμαία χρονικά με το δημοψήφισμα από την Ουκρανία, αλλά, με συνεχή τρόπο, έχει προειδοποιήσει ότι η Χειμάρρα (και Βορείου Ηπείρου), έχει τη δυνατότητα και την υποστήριξη αποσύνδεση και αναγνωρίζμοσ διεθνώς, σε περίπτωση που η κρίσης της Ουκρανίας έρχεται στα Βαλκάνια.

Στην πραγματικότητα, βλέποντας την κατάσταση στα Βαλκάνια, η Επιτροπή Ασφαλείας του Αλβανικού Κοινοβουλίου, έχει λάβει μια σειρά αποφάσεων Top Secret, που υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες πληροφοριών και του στρατού, για να λάβουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση.

Μερικά μυστικά κέντρα Υπηρεσία είναι κλειστά στο αλβανικό έδαφος και συγκεντρώνονται στο Νότο, κυρίως στην Χειμάρρα, Κορυτσά, Αυλώνα και Άγιοι Σαράντα, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των αστυνομικών στα αστικά κέντρα.

Σερβικά ΜΜΕ, κατηγορώντας τα Τίρανα, για εξοπλίζοντας το Κοσσυφοπέδιο, ενώ το Υπουργείο Άμυνας, έχει στόχους την Αθήνα, ότι μπορούν να επιτεθούν στην Νοτιο Αλβανία....

No comments: