Sunday, April 23, 2017

Έκτακτη είδηση: Φραστική επίθεση στον Ράμα κατά τη διανομή τίτλων ιδιοκτησίας στο Αλύκο




Ελληνασ πολιτησ προσ το Εντι Ραμα¨
"Από τη μία μας δίνετε τους τίτλους ιδιοκτησίας και από την άλλη γκρεμίζετε τις εκκλησίες μας όπως τον Άγιο Αθανάσιο στους Δρυμάδες". 


Στο Αλύκο του Δήμου Φοινικαίων βρέθηκε σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου 2017, ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα όπου μοίρασε τίτλους ιδιοκτησίας σε κατοίκους της περιοχής.

Η εκδήλωση κυλούσε ομαλά έως τη στιγμή που έδωσε τον τίτλο ιδιοκτησίας σε κάτοικο του χωριού Κώσταρι.

Όταν παρέλαβε τον τίτλο ο κάτοικος του Κωσταριού είπε στον αλβανό πρωθυπουργό: "Από τη μία μας δίνετε τους τίτλους ιδιοκτησίας και από την άλλη γκρεμίζετε τις εκκλησίες μας όπως τον Άγιο Αθανάσιο στους Δρυμάδες. Ήρθατε εδώ για να μας δείξετε ότι είστε φιλέλληνας αλλά κοιτάτε πως να αφανίσετε τον Ελληνισμό εδώ γι' αυτό και ενώσατε το Βρανίστι με τον Δήμο Χιμάρας".

Τότε επενέβη η προσωπική φρουρά του Έντι Ράμα, απομάκρυναν από το σημείο που ήταν ο πρωθυπουργός τον δημότη Φοινικαίων που διαμαρτυρήθηκε για την κυβερνητική πολιτική, πριν αναφέρει περισσότερα ενοχλητικά και τον πήγαν λίγο πιο πέρα, ζητώντας επίμονα τα στοιχεία του.
Ο Κωσταρίτης αρνήθηκε να τους δώσει οποιοδήποτε στοιχείο.


Από το Σάββατο 22 Απριλίου η ιστοσελίδα chaonia.com είχε παρουσιάσει φωτογραφίες που έδειχναν το κλίμα με το οποίο προετοιμαζόταν το Αλύκο να υποδεχτεί τον Ράμα.

Οι λέξεις «Ελλάς» και «Κάτω η δικτατορία του σουλτάνου Έντι Ράμα» κοσμούσαν ήδη τους τοίχους γύρω απ’ την «Πλατεία Κύπρου» του Αλύκου, που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

"Ο Εντι Ράμα, που θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο ανθέλληνας Πρωθυπουργός της χώρας τα τελευταία 25 χρόνια, βλέποντας πως χάνει διαρκώς συμμάχους εντός και εκτός των συνόρων προσπαθεί μ’ αυτό τον τρόπο να περάσει μήνυμα ειρηνικής συμβίωσης μεταξύ της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και της Αλβανίας(!)" .
σημείωσε χαρακτηριστικά το chaonia.com.

No comments: