Saturday, December 9, 2017

Albaleaks: Οι μυστικές υπηρεσίες αποκαλύπτουν τη συμμετοχή της αστυνομίας στη διακίνηση ναρκωτικών






«Albaleaks: Έγγραφα πληροφοριών  της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SHISH) για συμμετοχή της κρατικής αστυνομίας στην εμπορία ναρκωτικών», γράφει το δημοσίευμα


Δεκέμβριος 9, 2017. Echedoros


Ένα σημαντικό στοιχείο προέκυψε  από τη δημοσίευση απόρρητων εγγράφων των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς  η υπηρεσία αυτή έχει συγκεντρώσει δεκάδες πληροφορίες για τη δίωξη σοβαρών εγκλημάτων σε  υπηρεσιακά άτομα του υπουργείου Εσωτερικών για τη συμμετοχή τους στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης κατά την περίοδο 2015 έως Δεκέμβριο του 2017, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι οι αντιδράσεις πολιτών και αναγνωστών των δημοσιευμάτων αυτών  ήταν άμεσες, ενώ δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.


Δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από την πλευρά της κυβέρνησης  και εφαρμόσθηκε μια σιωπηρή προσήλωση των κυβερνητικών μέσω ενημέρωσης.


Οι πολίτες με τις παρεμβάσεις τους, δείχνουν ότι έχουν  κουραστεί να ζούνε σε μια χώρα που διοικείται από την εμπορία των ναρκωτικών, ενώ συγχρόνως πολλοί αναγνώστες αμφιβάλουν για την πραγματικότητα του εγγράφου.


Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της δημοσίευσης των εγγράφων των μυστικών υπηρεσιών, ώστε να γίνουν γνωστά σε όλον τον κόσμο, ως πρώτη ανάγνωση, αφού έχουν καλυφθεί  τα στοιχεία  της ταυτότητας των προσώπων που καταγγέλλονται, αλλά, εις βάρος τους δεν έχει εκδοθεί καμία εισαγγελική έρευνα…


(Στοιχεία από exit.al)

No comments: