Friday, January 19, 2018

Διαταγή Πούτιν για έξοδο Σερβίας προς τη θάλασσα – Εντολή ΝΑΤΟ για εξοπλισμό ελληνικού ΠΝ και ναυτική δύναμη περιπολίας σε Ιόνιο – παράλια Αλβανίας και Μαυροβουνίου



Δημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2018, Pentapostagma


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑΤΟΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


Ραγδαίες εξελίξεις στα Βαλκάνια καθώς η Ρωσία υποσχέθηκε ένωση της Σερβίας με την Δημοκρατία της Σερβίας-Ερζεγοβίνης και έξοδο στη Θάλασσα! Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων που επηρεάζει άμεσα και τη χώρα μας καθώς φέρνει τσουνάμι αλλαγών και ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή, από Μαυροβούνιο, Βοσνία μέχρι ΠΓΔΜ-Κοσσυφοπέδιο-Αλβανία κτλ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΝΑΤΟ το οποίο έλαβε γνώστη της μυστικής αμυντικής συμφωνίας έδωσε εντολή για άμεση σύσταση ΝΑΤΟϊκής Δύναμης περιπολίας σε Ιόνιο και παράλια Αλβανίας-Μαυροβουνίου!

Και κάπου εδώ έρχεται και το ελληνικό ΠΝ για το οποίο οι Αμερικανοί ζητούν την άμεση ενίσχυση του με μονάδες επιφανείας!

Image result

Ολόκληρη η ακτογραμμή από το Ιόνιο μέχρι τις ακτές της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου θα πάρει φωτιά.




«Η Βορειοατλαντική συμμαχία θα  αυξήσει κατακόρυφα την ασφάλεια στα Βαλκάνια αναπτύσσοντας μονάδες επιφανείας και  στρατιωτικές δυνάμεις ειδικά στις ακτές της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Αλβανίδα υπουργός συνοδεύοντας τον Βρετανό υπουργό άμυνας Michael Fallon πριν ένα χρόνο του είχε αποκαλύψει το σχέδιο που συζήτησε η ίδια με Αμερικανούς αξιωματούχους και το οποίο θα άλλαζε  την περιοχή  biza της Αλβανίας  σε κατ’ουσία νατοϊκή βάση .

Μάλιστα το  γεγονός αυτό είχε πιστοποιηθεί και από την άφιξη Ρώσων ειδικών,οι οποίοι εάν και  είχαν  δηλώσει ότι η άφιξή τους στην Αλβανία ήταν ένας έλεγχος ρουτίνας στα πλαίσια διεθνών συνθηκών, στην  πραγματικότητα οι αξιωματικοί από την Μόσχα  ήρθαν με αποστολή να εξακριβώσουν εάν η περιοχή κοντά στην πόλη biza έχει μετατραπεί σε κανονική βάση του ΝΑΤΟ.

Η χθεσινή απόφαση όμως προς το παρόν περιλαμβάνει την δημιουργία στολίσκου από αμερικανικά και βρετανικά πολεμικά πλοία θα έχει έδρα τα  αλβανικά ύδατα και την αποστολή χερσαίων δυνάμεων σε άγνωστη τοποθεσία.

Οι ακτές της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου έχουν γίνει στόχος πολλών πλοίων «φαντασμάτων», σαν αυτών που διέρχονται νότια της Κρήτης γεμάτα όπλα , ναρκωτικά και οτιδήποτε παράνομο με προορισμό την Ευρώπη.

Η Αλβανία ως γνωστό έχει καταστεί μια μεγάλη «χασισοφυτεία» από το καθεστώς του Έντι Ράμα και όλη αυτήν την ποσότητα θέλει να την εξάγει στην ΕΕ . Σε αυτό το παράνομο αλισβερίσι πολλών εκατομμυρίων ευρώ  εμπλέκονται και Τούρκοι μεγαλέμποροι.

Οι νατοϊκές δυνάμεις έχουν στην ουσία διττή αποστολή, από την μία πλευρά να ελέγξουν τις ναυτικές κινήσεις και από την άλλη να ελέγξουν το παράνομο εμπόριο όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικών στην περιοχή.

Τo αλβανικό κράτος μαφία με παραγωγή-ρεκόρ 20ετίας σε φυτείες ινδικής κάνναβης , «μεταφέρει» τεράστιες ποσότητες χασίς και κάθε δυνατό τρόπο, από την ξηρά και τη θάλασσα, Ελλάδα και Ιταλία.

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα «Εργαστήριο» επεξεργασίας και διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών, που σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι ένα από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια, εντόπισαν οι αλβανικές, σε πρώην στρατόπεδο, στο χωριό Λάμπινοτ του Ελμπασάν.

No comments: